Fijn dat u een kijkje wilt nemen op onze website!

Na de kerstvakantie is de kleutergroep gesplitst. Er zitten er 17 kinderen in groep 1a/2a. Een aantal kinderen is net vier jaar geworden, terwijl anderen hun zesde verjaardag al hebben gevierd. Wat mooi is om te zien, is dat de oudere kinderen de jongere kinderen vaak helpen.

Net als in groep 3 t/m 8 zijn we nu ook in groep 1 en 2 begonnen met de methode Da Vinci.   Daar moeten we onze weg nog even in vinden, maar we merken al wel dat het aanbod breed is en dat de kinderen er heel veel van leren!

We zijn nu bezig met het thema Winter en binnen dit thema komen verschillende sub thema’s aan bod. Eerst hebben we geleerd dat er vier seizoenen in een jaar zijn en wat de kenmerken daarvan zijn. Andere onderwerpen zijn: vogels in de winter, kleding, smelten en vriezen, naaldbomen. Aan het eind van het thema hopen we met u te delen wat we allemaal geleerd hebben.

Met open mond hebben de kinderen geluisterd naar de spannende bijbelverhalen over Daniël en Esther. Wat zorgde God op een bijzondere manier voor hen en voor zijn volk! En wat zorgt Hij nog steeds goed voor ons! Mooi om daar samen met de kinderen verwonderd over te zijn.

We hopen dat u het leuk vindt om via deze website af en toe het nieuws uit de groep te lezen.

Met vriendelijke groet,